Foto’s van en nieuws over de laatste tijd


Ingewikkelde titel! Hopelijk heeft u ‘m.

Ten eerste wil ik bij dezen nog even Tom Schrooten feliciteren met zijn prijs voor de puzzel van vorige week. Van harte gefeliciteerd, meneer Schrooten, uw prijzenpakket wordt zo snel mogelijk naar u opgestuurd! En ook wil ik Eline feliciteren, daar ik vermoed dat mijn sms-je haar niet heeft bereikt op haar verjaardag.

Nu weer door. Want dat moest je. Hier komen twee filmpjes waarvoor u uw geluid niet al te hard moet gaan zetten. Het is geen pretje. Echter, wilt u hetzelfde gevoel als ik meemaken, zet uw geluid dan lekker hard.

En toen dachten Andris (Let én huisgenoot) en ik, laten we naar buiten vluchten. Toen kreeg je dus dit:

Dit was ongeveer twee weken geleden. Toen ging het brandalarm dus af. Als een gieter.

De rest van deze post zal ik morgen afmaken. Dit is een teaser, dus als u morgen weer deze website checkt (geen onnodig Engels in dit geval) staat er hoogstwaarschijnlijk wat meer op. Comments mag u uiteraard achterlaten.

  1. #1 by moesje on April 19, 2010 - 19:37

    vraag: waarom gingen toeter en bel nou eigenlijk?
    en: hadden jullie niet langs de trapleuning naar benee moeten vluchten? of uit het raam bungelen aan een smetteloos wit laken?
    of waren er mensen in de lift aan het fonduen?

  2. #2 by Liso on May 16, 2010 - 21:08

    ik wou zeggen na het eerste filmpje, nee, moet je eens naar buiten gaan. lekker.

(will not be published)