Zoveel vragen, zoveel antwoorden


Zoals beloofd zijn hier de antwoorden van de puzzel van afgelopen week. Heeft u lekker bij het knisperende hout van het haardvuur zitten puzzelen? Wellicht met een fijn glas rode wijn? Zachtjes op de achtergrond een pianoconcert van Mozart of juist Studio sport? Wie weet zelfs een paar blokjes kaas? Of een prikkertje met augurk gerold in boterhamworst? Met de kat op schoot? Daar was het uiteindelijk allemaal wel om te doen. Hier volgt voor de duidelijkheid nog éen keer de puzzel met daaronder de antwoorden. Had u ze alle zes goed?

Puzzel_zoekdeovereenkomsten

Hier volgen de antwoorden:

Puzzel_zoekdeovereenkomsten_oplossing

  1. #1 by Tom on April 12, 2010 - 23:09

    Niet te veel slacken met die blog van je he!
    Heb ik nog wat gewonnen nu? Met monopoly is er een kanskaart waarmee je 1000 euro wint voor een puzzel, dat lijkt me meer dan reeel.

(will not be published)