E-e-e-e-e-EXTRA’s!


De extra’s. Het zijn filmpjes.

De opdracht zegt de titel van het filmpje eigenlijk al. Raad de taal. Zie/hoor ook vorige post.

En dan nog een filmpje van de sledehonden. En ook weer de Aziaten. Hahaha, het einde is overigens prachtig. Overigens is er een grote kans dat het lijkt alsof de Singaporezen (zojuist opgezocht) me de hele tijd dissen. Dit klopt. Let ook op dat ik het Engelse woord voor “filmpje” niet kan vinden.

En gisteren kreeg ik de slappe lach dankzij Andris, de Let. Ik liet hem een foto van Van Velzen zien. U weet wel. Roel. Er stond namelijk muziek van hem (Van Velzen) op bij Jolanda (verjaardag). Toen dacht ik: het is wel leuk om te laten zien hoe die gast eruit ziet. Niet Lisa-hahaha-lilliputter-hilarisch, maar toch. Dus ik laat hem deze foto zien:

van velzen

Toen Andris in gebrekkig Engels: “Short… bastard…”

Mwahahahahaa

 1. #1 by moesje on March 18, 2010 - 23:04

  och ja, wat verwacht je van een Let. 🙂
  en die camerakus van die husky is wel heel schattig
  en
  ik begreep pepermuntjesverslaving?
  zal oma leuk vinden!

 2. #2 by Rik on March 22, 2010 - 03:14

  wat een stomme aziaten!

(will not be published)